Solcellsinstallationer

Vår breda kunskap, er trygghet

Vi ansvarar över hela projektet. Från planering till slutförd solcellsanläggning.

Som projektledare kommunicerar vi med byggare plåtslagare, takläggare och övriga hantverkare som är involverade i ert projekt. Detta gör att vi kan garantera en hållbar installation som smälter in i miljön och fungerar optimalt.

Vackra installationer

Många fokuserar bara på att utföra arbetet med att få upp solcellerna, till vilket pris som helst. Vi fokuserar på att leverera en solcellsinstallation som är estetiskt vacker och därmed smälter in i er fastighet på ett naturligt sätt.

Ekonomisk trygghet

Skapa er en trygg ekonomi i framtiden när elpriserna stiger. Med solceller har ni en garanterad cashback i minst 40 år framöver.

Skatteåterbäring på såld el

I dagsläget får du 60 öre/kWh som du levererar ut på nätet. Det innebär för dig som har en solcellsanläggning - allt överskott utöver det du får från din elleverantör får du ytterligare 60 öre / kWh för av staten.

Solcellsinstallatören - Det självklara valet

Vi är ett auktoriserat elinstallationsföretag med över 25 års erfarenhet i grund och botten. För er innebär det en trygghet eftersom vi är godkända av Elsäkerhetsverket för elproduktionsanläggningar, vilket en solcellsanläggning är.

Dessutom brukar vi få höra att vi är riktigt trevliga att arbeta med. 🤓