Kommersiella fastigheter

Solcellsinstallationer för kommersiella fastigheter

Optimala förutsättningar för en passiv inkomst
Kommersiella fastigheter har ofta redan stora huvudsäkringar och takytor vilket är bra förutsättningar för att kunna producera mycket el.

Ex:
Ett köpcentrum där belysningen lyser dagtid under öppettider, samma tid som på dygnet som solen lyser. Då använder vi solenergin till den invändiga belysningen under öppettiderna istället för att köpa el.

Ex: En livsmedelsbutik har ofta kylaggregat för att hålla kylan nere. I dessa fall kan solcellerna skugga byggnaden och samtidigt stå för elen till kylaggregatet.

Tiderna förändras
Även fastighetsägaren måste tänka på miljökompensering och hitta nya inkomstkällor. En solcellsanläggning börjar betala sig direkt när den startas och är en riktigt bra investering för ditt företag. Utöver lägre elkostnader bidrar er solcellsanläggning även med minskad CO2 utsläpp. På ett år kan ditt minskade CO2 utsläpp röra sig om tiotals ton.

Auktoriserat Elföretag
Vi är ett auktoriserat elinstallationsföretag som är godkända av Elsäkerhetsverket enligt deras regelverk. Vi följer och har dokumenterad utbildning på nedanstående punkter:

  • Elinstallationsreglerna när det gäller Elinstallationen AC och DC
  • Arbetsmiljöverket när det gäller arbete på höga höjder
  • Lift och ställningsutbildad personal
  • Bas P/U


Vi är redo att komma ut och titta på din fastighet, det är bara att höra av dig.

Snabb återbetalning
Minskat CO2 utsläpp
Minskade driftskostnader
Ökar fastighetsvärdet

Vill du bli solelsproducent? Kontakta oss så berättar vi mer!

boka hembesök